Despre New Arcada Computers

 

 

 

 

Compania New Arcada Computers a fost infiintata in 2006 avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de Calculatoare, Laptopuri, Monitoare, Imprimante, Consumabile si  Accesorii.

Oferim solutii IT pentru probleme hardware sau software, de la simple configurari de sisteme pana la solutii complexe intr-un mediul profesional, dand dovada de respect si seriozitate, dar si prietenos avand parte de cea mai buna consiliere in relatie cu nevoile clientilor . Astfel suntem capabili sa gestionam orice aspect al domeniului IT&C si sa oferim solutii profesionale si personalizate in functie de necesitatiile si dorintele clientului.

Parteneriatele noastre cu furnizorii cheie din industria IT garanteaza faptul ca putem oferi cele mai avantajoase preturi in vederea achizitiilor de echipamente hardware.

Echipa New Arcada Computers  cu o experienta de peste 10 ani de a rezolva defectele cat si cauzele problemelor in domeniul IT&C, oferind clinetilor nostri cel mai important lucru, anume un diagnostic corect. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul echipei noastre de specialisti capabili sa faca fata oricarei situatii in cel mai scurt timp. Munca echipei noastre e orientata spre rezultate si permite angajatilor sa isi foloseasca cele mai bune abilitati ale lor.

 

 Toate cazurile sunt diagnosticate si rezolvate in laboratorul nostru! Pentru exemple de cazuri concrete si rezolvate in laboratorul nostru , accesati galeria foto de pe pagina noastra de facebook.

 

Pret DIAGNOSTICARE 20 ron. Aceasta se achita doar in cazul in care clientul nu doreste reparatia in cadrul unitatii noastre, pentru oricare din dispozitivele enumerate mai sus. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati, echipa New Arcada Computers va sta la dispozitie.